Різдвяне привітання старшого єпископа ЦХВЄУ Михайла Паночка

Дорогі брати та сестри у Христі Ісусі!

Від усього серця вітаю вас із надзвичайно
чудовим та радісним святом Різдва Христового.

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ – СЛАВІМО ЙОГО!

Кожного разу, коли ми згадуємо цю славну подію в історії людства, ми наче причалюємо до тихої пристані після плавби у бурхливому життєвому морі. Небесним спокоєм та любов’ю наповнюють наші серця слова: «Бо Дитятко народилося нам, Син даний нам, влада на раменах Його» (Ісаї 9:5).

О, яка вдячність має линути з наших вуст і сердець Небесному Отцеві — Владиці всесвіту, що послав людям найдорожче, найулюбленіше — Свого Сина Єдинородного з найблагороднішою місією — спасати душі наші.

Зауважмо: не судити, не карати, а рятувати, прощати, милувати і зцілювати наші душі. Бо Дитятко народилося нам — не ангелам чи архангелам, а нам, простим земним людям!

Христове святе Різдво притягнуло серця пастухів та мудреців, які з доброї волі спішили побачити Дитятко і поклонитися Йому. А як ми з вами? Чи тягнеться наше серце до Ісуса, чи є в нас бажання прийти до Нього, побачити Його очима віри, доторкнутися своїм серцем до Його невимовної благодаті?.. Вибір за нами.

Ще раз вітаю всіх із благословенним святом Різдва Христового. Нехай різдвяний мир та радість завжди супроводжують вас, ваші працю та служіння у прийдешньому 2016 році!

 Христос народився, славімо Його, хвалімо Його та щиро любімо Його!

З любов’ю
та щирими молитвами про вас,
старший єпископ                                  Михайло Паночко

За матеріалами chve.org.ua