Вітаємо Вас з Днем П’ятидесятниці!

Шановні брати і сестри, дорогі служителі церков християн віри євангельської в Україні і в розсіянні!

    Від імені Правління та Комітету єпископів сердечно вітаємо Вас з Днем П’ятидесятниці!

У дні тривог і переживань апостолів Христових, Син Божий промовляє пророче слово, актуальне сьогодні і для нас: «Краще для вас…» Він знав і знає, що є кращим для нас! Краще для нас – це Утішитель – Дух Святий, Який злинув в День П’ятидесятниці, народивши Свою Церкву. Краще для нас, що наш тлінний, тілесний намет, Він обрав місцем Свого перебування. Краще для нас – не тільки отримати благодать від наповнення Ним, але й рясно зароджувати Його плодами. Краще для нас – не тільки духовна само ідентифікація: «ми – п’ятидесятники», але втілення у практичному житті ідеї П’ятидесятниці, ідеї Святого Духа!

«Ви приймете силу, коли зійде на вас Дух Святий і будете свідчити про Мене…» (Дії 1:8). Так буде найкраще для вас! Це авторитетні слова Спасителя. Поза сумнівом, Він знав, що краще для Своїх послідовників.

Скористаймося кращим, подарованим нам від Бога. Не знехтуймо вказівкою Христа після злиття  Святого Духа: «Ви будете свідчити про Мене». Тільки ревне свідчення про воскреслого Спасителя показує присутність у нас та правильне спрямування сили Духа Святого. Пам’ятаймо про це, пильнуючи «щоб ви Божої благодаті не брали надармо» (2 Кор.6.1)

Ще раз прийміть найщиріші привітання з Днем П’ятидесятниці і нехай Святий Дух утішає, підбадьорює, навчає, докоряє, творить у нас Свої плоди для Божої слави.

    З молитвою про вас,
    Михайло Паночко 

Джерело