Сім серій історичного серіалу “Пасхальний досвід”

Смерть i воскресiння Христа. Вiдчай та вiдродження надii.
Iсторiя, яка до сьогодні вражає свiт.

Який сенс свята Пасхи? Сім серій історичного серіалу “Пасхальний досвід” розповідають про останні сім днів земного життя Ісуса Христа. Пориньте у вир тих далеких подій та відчуйте переживання Страсного тижня через спогади учнів Ісуса та Його матері!

Епізод 1. Таємна вечеря. Зрада Юди.

Яка мета життя людини? У чому наше справжнє призначення? Понад дві тисячі років тому вночі у Єрусалимі Ісус розкрив Своїм учням сенс життя.

Епізод 2. Зречення Петра та самогубство Юди.

Усі ми робимо помилки, які згодом прагнемо виправити. Якби ми могли повернути час назад, то зробили би все інакше. Однак, замість того, аби розпочати все спочатку, ми стаємо заручниками минулого і бранцями власного вибору.

Епізод 3. Ісус перед Пилатом.

Якщо на Небі є всемогутній Бог, Який усіх любить, тоді чому у світі стільки страждань? Якщо Бог усім керує, тоді чому навколо стільки болю?

Епізод 4. Шлях на Голгофу.

«Я не думав, що все так обернеться. Я не сподівався на такий результат». Що робити, коли ви розумієте, що план Бога для вашого життя, можливо, дуже відрізняється від вашого плану?

Епізод 5. Три хрести. Розп’яття Ісуса та розбійники.

Якби ви могли вписати себе в картину з розп’яттям, ким би ви себе уявили?

Епізод 6. Ісуса нема у гробі. Він воскрес.

Зустріч зі смертю часто сповнює почуттям безнадії. Саме в такій ситуації опинилися послідовники Ісуса. Їм було страшно і самотньо. Та як тільки вони усвідомили, що Ісус воскрес, їхня радість стала безмежною.

Епізод 7. Матір Ісуса, Петро та Марія Магдалина.

Ісуса завжди оточувало дуже багато людей – учні, друзі, книжники та фарисеї. Та серед них були ті, хто любив Його безумовною любов’ю.

© 2020 CBN UKRAINE