Зустріч з цікавими людьми!

ВОНА СКАЗАЛА: “Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ ТАКОГО, ЯКИЙ ТИ СЬОГОДНІ”

Учора  я із своїми друзями Анатолієм Кибукевичем та Романом Коханцем навідались у гості до сімейства Сергія і Діани Мікули. Нас дуже гарно і привітно зустріли, дали зрозуміти що ми можемо себе вільно почувати.

Приємно у таких людей бувати…

Але я не про це.
Більшу увагу хочу звернути на сімейство Мікули.
Сергій та Діана одружилися в 2010 році у Серпні. Вони на шлюбі дали обіцянку бути вірними за будь яких обставин життя…
Правда ніхто із нас не очікує чогось гіршого у своє життя? І вони не чекали, що все повернеться в інше русло… Вони пішли відпочивати, на день народження Діани. Сергій, як зазвичай захотів покупатися… Ось він пірнув у воду а звідти вже сам вийти не зміг.
Біль, розчарування, страх все це знайоме сімейству Мікули. Сьогодні Сергій пересувається на візочку, хоча вірить у повноцінне зцілення, яке може подарувати Бог! Його дружина Діана, допомагає йому і являється доброю помічницею.
Був момент, коли Сергій казав: “Навіщо, я тобі такий здався? Залиш мене і живи своїм життя”. Діана розплакалася пішовши у свою кімнату, а згодом повернувшись, сказала: “Я тебе люблю і не збираюся залишати”. Вони дійсно щасливі люди.
Дійсно, така атмосфера любові витає у них в серцях, і в їхньому домі.
Висновок такий: Друзі, чи по справжньому ви любите своїх рідних, близьких і коханих? Часто на словах можна почути люблю, а в дійсності все навпаки… У когось не має коханою, мами і тата, а у тебе є, то люби їх за будь яких обставин!!!
Сергій і Діана потребують нашої молитви! Віримо, що Бог може зцілити Сергія від хвороби.
Діана, дякую тобі за гарний приклад вірності своєму коханому навіть тоді, коли не все складається так, як би цього хотілося тобі!

Ми дуже гарно провели час у спілкуванні та молитві.
Рівненська облсть, Здолбунівський район.